de stranden van ibiza
ALLES over IBIZA  de stranden van ibiza
Alle STRANDEN van IBIZA

Nog niet zo lang geleden werden er rondom Ibiza meer dan 100 stranden geteld, en nog regelmatig worden er nieuwe strandjes gevonden.
Het eiland kent allerlei soorten stranden, van rotsachtig tot witte zandstranden, en alles er tussen in. Er zijn rotsstranden met hoge kliffen rondom en lange witte zandstranden waar het 's zomers overbevolkt is, maar ook exotisch aandoende kleine strandjes met baai, waar je je onbespied waant, en natuurlijk kent het eiland ook een aantal naaktstranden.
Soms kun je met je auto bijna tot op het strand rijden, maar vaak moet je voor een rustig strand toch wat meer over hebben om te kunnen genieten van een dagje on the beach met zwemmen in heerlijk helderblauw zeewater.
Sommige van Ibiza's mooie stranden werden bekroond met een 'Blue Flag', wat betekend dat ze aan een streng eco-keurmerk voldoen wat betreft de normen voor waterkwaliteit, veiligheid, milieu-educatie en informatie, en het verlenen van diensten en de algemene milieubeheer criteria.
De zee nodigd niet alleen uit tot zwemmen, maar ook de mogelijkheid tot duiken, watersport en zeilen of surfen zijn overal beschikbaar
Vind onze complete overzicht van de stranden van Ibiza, met de aanwezige voorzieningen en routebeschrijving.
 

Ibiza 4 all, Alles over Ibiza | Alle Ibiza feiten op een rij met bijbehorende eiland informatie.
2006 - 2018 ibiza4all.org